Inspirationskataloget er udviklet på baggrund af samtaler og interviews med 16 studerende for Tradiums afdeling for Strøm, Styring og IT. Undersøgelsen er foretaget i efteråret 2020 med fokus på at identificere indsatser, som kan styrke studiemiljøet og dermed fastholdelsen for de studerende.
Inspirationskataloget indeholder anbefalinger til det faglige studiemiljø, det sociale studiemiljø og det fysiske studiemiljø. Anbefalingerne udspringer af interviews med de 16 studerende, DCUMs erfaringer fra andre projekter på erhvervsskoleområdet og relevant forskning.

 

 

Lysinstallationsprojekt
01-12-2020

Med udgangspunkt i tilbagemeldinger fra elever, virksomheder, faglige udvalg og undervisere har ZBC arbejdet målrettet med kvalitet, ledelse og kommunikation om oplevelsen af elektrikeruddannelsen. 

Altsammen for at styrke fagidentiteten, aspirere til faglig stolthed og nørderi.

I samarbejde med lyskunstneren Simon Panduro er der nu skabt et miljø, der lægger op til at eleverne leger med lyset. 'En lys fremtid' er en lysinstallation af Simon Panduro. Her kan eleverne fx  selv ændre udtrykket på en 40 meter lang gang ved at programmere lysscenarier til installationen.

Installationen er desuden monteret og installeret af elektrikerelever fra ZBC i samarbejde med EL:CON og et støttet med komponenter fra Signify og midler fra Den Europæiske Socialfond (STEM-vejen). 

Læs mere om projektet på sn.dk

<- Nyhedsbreve fra projektet

Covid-19 kompensation

Der bliver foretaget efterkontrol af COVID-19-kompensationen. Hvis I som deltager i projektet har modtaget lønkompensation pga. COVID-19 i perioden september 2020 til februar 2022 og samtidig har været aktive i projektet,

skal I kontakte os inden 10/9 2022. Evt. dobbeltfinansiering betyde enten hel eller delvis tilbagebetaling. Kontakt oplysninger er nederst på siden.

Standardsats

Den lave standardsats er pr. 1/1 2021 kr. 126,69

Den lave standardsats er pr. 1/1 2022 kr. 128,33