Logo-vinder
29-04-2019

Projektledelsen på STEM udskrev i det tidlige forår en konkurrence om at lave det bedste forslag til et logo for STEM-projektet blandt de deltagende erhvervsskolers elever. Og der kom mange gode forslag- over 30 stk. fra hele landet.

Projektets styregruppe udvalgte de bedste og i sidste ende var det altså Johannes Andersen, elev på NEXT i København der løb af med æren og de 3000, 00 kr, der var udloddet.

Her er nogle af de tanket, Johannes havde der han lavede logoet.

”Jeg ville gerne lave et logo, hvor alle fag var ligeligt repræsenteret. Jeg prøvede ikke på at genopfinde den dybe tallerken men i stedet følge det gode gamle princip om at "less is more" og lave noget, der forhåbentligt formår at være enkelt men også genkendeligt på samme tid. ”

”I forhold til komposition valgte jeg ikke at sætte det hele snorlige op, men i stedet sætte elementerne sådan, at de sidder lidt forskudt i forhold til cirklens midter-akser, så der på den måde kommer lidt mere spil i logoet og ens øje bliver ført rundt i cirklen. Den effekt prøvede jeg også at underbygge ved at gøre sådan, at foregående element pegede i retning af det næste.”

"Jeg tror også gerne, jeg ville have, det skulle drage associationer til yin og yang-symbolet, eller det endte jeg i hvert fald med at synes, det gjorde lidt. Jeg valgte at tage raketten med, fordi jeg synes, den især er med til at vise, at det er gennem STEM-fagene en spændende og fantastisk fremtid ligger og venter.”

Bureauet FS2 reklame A/S har rentegnet/tilrettet logoet så det kan indgå i forskellige sammenhænge, fra hjemmesider til præsentationer, fra signaturer til brouchurer.

Nyt til controllere

PRVdeltagerark er opdateret jf. vores seneste controllermøde