Inspirationskataloget er udviklet på baggrund af samtaler og interviews med 16 studerende for Tradiums afdeling for Strøm, Styring og IT. Undersøgelsen er foretaget i efteråret 2020 med fokus på at identificere indsatser, som kan styrke studiemiljøet og dermed fastholdelsen for de studerende.
Inspirationskataloget indeholder anbefalinger til det faglige studiemiljø, det sociale studiemiljø og det fysiske studiemiljø. Anbefalingerne udspringer af interviews med de 16 studerende, DCUMs erfaringer fra andre projekter på erhvervsskoleområdet og relevant forskning.

 

 

Ny undersøgelse om piger i STEM-fag
18-06-2020

Hvad påvirker pigernes valg af uddannelse? Hvordan oplever de at gå på uddannelsen? Hvilke fordomme hersker om erhvervsuddannelserne?

Undersøgelsen giver svar på bl.a. disse spørgsmål og giver helt konkrete anbefalinger til, hvordan den enkelte skole kan arbejde med emnet. 

Læs hele rapporten "Piger i "mandefag"".

Der er også udviklet dialogkort; et værktøj til at starte vigtige dialoger om det at være være på en mandedomineret uddannelse. Se og bestil dialogkortene her

<- Nyhedsbreve fra projektet

Covid-19 kompensation

Der bliver foretaget efterkontrol af COVID-19-kompensationen. Hvis I som deltager i projektet har modtaget lønkompensation pga. COVID-19 i perioden september 2020 til februar 2022 og samtidig har været aktive i projektet,

skal I kontakte os inden 10/9 2022. Evt. dobbeltfinansiering betyde enten hel eller delvis tilbagebetaling. Kontakt oplysninger er nederst på siden.

Standardsats

Den lave standardsats er pr. 1/1 2021 kr. 126,69

Den lave standardsats er pr. 1/1 2022 kr. 128,33